LINKS

 

 

Cool Websites

 

Bee Gees

The Bee Gees zijn toch wel een van Charlies favoriete groepen . Hij heeft ze altijd al bewonderd en zingt veel van hun hits in zijn shows ,je hoort dat als hij zingt het ook recht uit zijn hart komt,en je voelt de invloed die The Bee Gees op hem hebben gehad op zijn muziek.

    

 

       

Marc & Barbara Dex

Charlie kent Marc Dex vooral van zijn optredens in klaverendrie in Kasterlee waar Marc regelmatig presentatie doet en zelf ook een paar nummers zingt.Marc heeft een muzikale familie dochter Barbara Dex en broer Juul Kabas zijn ook bekende Vlamingen en rasartiesten.

Sabine heeft in 1988 samen met Charlie door limburg getoerd en Charlie is haar dus zeker niet vergeten!

Ook Ricky Flemming heeft samen met Charlie getourd in 1988 

en natuurlijk Dana winner

MANDY MAE WEBSITE

 

Natasja was Charlie's echtgenote, en is ook zangeres zij staat nog aan het begin van haar carriere,ze heeft de steun en de know how van Charlie,ze zingt vooral Country muziek.

Luc van Meeuwen

 

 

Charlie Kent Luc nog van in zijn kinderjaren  woonde ongeveer een halve kilometer daarvandaan op de weg naar Ellikom.Luc zong destijds al bij Vader Abraham en Mieke. Hier een geluidsfragment van Luc.Je kon luc vaak zien optreden samen met Ricky Fleming in de Theatershow van Bobbejaanland.

Cliff Rilly

Charlie Kwam Cliff tegen op een van zijn optredens.Cliff nodigde Charlie meteen uit voor bij hem te komen zingen.Cliff en Charlie zijn nu vrienden

Rene Devree

Charlie Komt Rene regelmatig tegen bij zijn optredens. Rene is in Vlaanderen een opkoment talent zowel als muzikant of als acteur.

Marjan Berger

Charlie is echt!! helemaal ondersteboven van deze charmante zangeres. Hij komt haar regelmatig tegen bij zijn optredens. Een fantastische zangeres een geweldige presentatrice en een heel spontane en symphatieke dame.Om zo verliefd op te worden.

Salim Seghers

Salim Seghers in een van de bekendste artiesten in Vlaanderen en ook een artiest die heel lang reeds op de buhne staat,In het verleden heeft Charlie voor hem opgetreden en waarschijnlijk ook in de toekomst,Charlie komt Salim regelmatig tegen bij optredens.

 

FRANK VALENTINO

Deze symphatieke zanger uit het mooie Brugge kom ik regelmatig tegen,eigenlijk heeft hij zijn (gulden) sporen wel verdiend. Het vlaamse antwoord op Tony Christie ,All Martino en te veel om op te noemen. Op zijn site heeft hij veel links verzameld van alle artiesten.Wat mij betreft een flinke aanrader.

 

Charlie is niet de enige artiest in de familie Zuslief kan uitstekend rijmen en dichten, er verschenen reeds verschillende gedichtenbundels van deze dame. ook op fotografish gebied als gediplomeerd fotograaf staat ze haar mannetje, kijk snel op haar website's onder de banner vermeld:

www.blauwhartje.be  
http://dewerelddooreenlensbekeken.punt.nl/