DISCOGRAFIE

Charlie heeft in de afgelopen jaren enkele geluidsdragers op de markt gehad.hieronder zijn deze vermeld.

In 1987 is Charlie geselecteerd voor bovenstaande verzamelaar een selectie uit de beste soundmixers van het land. Charlie zong hierop (The town where you was born) van Piet Veerman. Hoogtepunt was de persvoorstelling van deze LP in een Grandioze show met als gaststerren acteurs uit de Australishe TV serie "Sons and Daughters" onder leiding van de Belgishe impressario Rik Vervecken.


 

 

In 1990 kwam Charlie in kontakt met Nico Zangardi die hem een loonpersing onder eigen beheer liet doen met de hier bovenstaande single "Zonder jou /This is that song". Charlie had hier weinig inspraak hij moest parlando doen op deze opname,Charlie wou liever zingen natuurlijk, maar toch een leuk collectors item.

Luister hieronder naar  "zonder jou:


 

 

De single "Zonder jou" bracht Charlie  in de belangstelling bij Lokale radio's en het publiek  daardoor had hij meer optredens.

Een jaar later werd "Zonder Jou" nog eens opgenomen op CD voor de Midem beurs in Cannes.

Er kwam reactie hierop uit Italie van een auteur die wat muziek en teksten toestuurde.

2005:

 

In juni 2003 ontmoette Charlie tekstschrijver Rene Medo. Die zag Charlies talent wel zitten en vrijwel meteen ging hij met hem aan het werk in de Dyprins studio te Borgloon. Een jaar lang kostte het Charlie, Rene en Jef Digneffe bloed zweet en tranen om van deze cd een afgewerkte droom te maken. Rene schreef samen met zijn vriend Primo een nummer. Met de Arrangementen van Jef Digneffe werd het uiteindelijk uitgewerkt tot Karibik. Maar het smaakte naar meer, het bleef niet bij dit ene nummer. Kijkend naar Charlies repertoire werden songs geselecteerd van artiesten als Engelbert, Will Tura, Mavericks ,Neil Diamond ,Dire straits en last but not least de Bee Gees. Op deze nummers werden nieuwe Duitstalige teksten geschreven door Rene. Uitgezonderd de nummers van Will Tura zijn het geen vertalingen geworden maar nieuwe originele teksten, die goed in het gehoor liggen. De koper krijgt een CD vol bekende melodien en originele nummers. Deze CD die de titel Erinnerungen und mehr draagt bevat 14 nummers: Seht euch nur um, Schliesse Frieden, Warum, Einsam ohne dich,Ich Moecht nur leben, Karibik, Himmelblau, Schwer, Montmartre, Bitte Bleib, Jemand zu lieben, Seit es dich gibt, Heimweh, Es ist vorbei. Omdat op dit album 6 nummers van de Bee Gees staan is deze CD dan ook ter ere van hen opgedragen.

Luister hieronder naar 2 nummers uit deze CD: 

 Ich Moecht nur leben:

Seht Euch nur um: